Да поговорим за бъдещето с Георги Тенев от GLOBUL

Запознайте се с Георги Тенев, специалист „Ценообразуване – интегрирани решения“ в GLOBUL. Като много от служителите, които се присъединяват към екипа на компанията всяка година, той започва като стажант. Повече от година Георги работи на постоянен трудов договор в отдел „Бизнес Маркетинг“ и е твърдо убеден, че компанията осигурява отличен старт за кариерно развитие.

Георги ТеневГеорги споделя, че е избрал да кандидатства в GLOBUL вярвайки, че компанията ще му помогне да доразвие знанията и уменията си за професията, в която иска да се реализира. „Първите ми впечатления бяха, че ставам част от нещо наистина голямо. Всичко, което бях учил в университета, сега мога да използвам на практика.“, казва той. Според него, сред най-големите предимства на GLOBUL като работодател са разнообразните възможности за кариерно развитие, справедливото възнаграждение и широкия спектър от социални придобивки.

За Георги работата в една от най-големите компании в страната, както и в телекомуникационния сектор като цяло, е изключително вълнуваща. Служителите в тази сфера трябва да се развиват постоянно, за да са в крак с новите технологии, продукти и услуги. Според думите на Георги, ако сравним първите мобилни услуги и устройства, които сме ползвали преди години, с актуалните предложения на пазара, ще разберем колко динамично се променя сектора и как това развитие улеснява живота на всеки от нас.

“GLOBUL е най-доброто място за работа, защото едновременно работиш, учиш и се забавляваш. Компанията има интерес служителите ѝ да се развиват, затова инвестира в тях време и средства. Атмосферата е много приветлива, колегите са изключително кооперативни и при нужда винаги биха ти помогнали.“, добавя Георги. Той съветва онези, които обмислят дали да кандидатстват за работа в компанията, да не се колебаят, тъй като GLOBUL дава възможности, които много малко компании в България могат да предложат.

Очаквайте още любопитни видеоинтервюта, в които специалисти от различни сфери в GLOBUL разказват за своята работа в компанията, за промените, предизвикателствата и възможностите, които срещат.

Публикации от серията