Да поговорим за бъдещето с младите таланти на GLOBUL

Запознайте се с две амбициозни млади дами – Дарина Тодорова и Снежана Янева. След като преминават през лятната стажантска програма на GLOBUL, те са твърдо решени да продължат развитието си в компанията. Благодарение на отличното си представяне, сега Дарина е стипендиант в дирекция „Човешки ресурси и администрация“, а Снежана – в дирекция „Стратегически финанси“ на компанията. Освен месечна стипендия до придобиване на бакалавърска степен, те получават възможност да реализират своите знания и умения като участват в различни проекти и да се учат от някои от най-опитните професионалисти в GLOBUL.

M2„Бих препоръчала стажантската програма на всички свои колеги и приятели, тъй като благодарение на нея получих ценен практически опит и имах възможност да видя как се случват нещата в реална бизнес среда“, казва Дарина. Като основни ползи от програмата тя изтъква участието в различни обучения и работата под ръководството на персонален наставник. 

M4

Снежана пък споделя, че най-ценна за нея е връзката с колегите ѝ, които освен ментори, са се превърнали в нейни приятели. „Компанията не третира своите служители като ресурс, а подчертава значението и важността на всеки един от тях“, добавя тя.

Стажантската и стипендиантската програми на GLOBUL са сред най-успешните младежки инициативи на компанията. Те се провеждат ежегодно, а целта им е да дадат шанс за ранен професионален старт на амбициозни и талантливи студенти. До момента в двете инициативи са участвали над 400 студенти, а голяма част от тях са се присъединили към екипа на компанията.

Очаквайте още любопитни видеоинтервюта, в които специалисти от различни сфери в GLOBUL разказват за своята работа в компанията, за промените, предизвикателствата и възможностите, които срещат. 

 

Публикации от серията