Дарина Гичева, Regiocom: „Ние даваме много, защото най-ценното са ни хората“

На 14 и 15 март се проведе софийското издание на най-голямото кариерно изложение – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. На него се срещнаха 123 български и международни компании работодатели и над 7 хиляди посетители. Мнозина от младите хора получиха своите първи кариерни предложения за стаж или работа.

По време на форума разговаряхме с г-жа Дарина Гичева. Тя представляваше Regiocom, една компания, която е подразделение на чуждестранен търговец. Компанията майка е на немския пазар от 20 години, а във Варна оперира от 2006 г. Първоначално дейността е различна спрямо сега, но от 2012 г. се фокусира върху обслужване на клиенти – изцяло на немски език и за немския пазар. Фирмата открива нов офис в София от април тази година и по думите на г-жа Гичева, стартът ще е много силен, като още отсега вече има над 30 сътрудници.

Компанията предлага отворени позиции с немски език – осемчасови и на половин работен ден. Вторият вариант е много подходящ за студенти. Освен специалисти за работа с клиенти се търсят също и ИТ експерти – програмисти и тестери.

Чуйте, какво още сподели г-жа Гичева в рамките на разговора ни.

Свързани публикации