Дарина Стойнова, JYSK: „Целта ни е да отворим до 30 магазина в България в близките две, три години“

На 1 декември 2016 г., в УНСС, се състоя единственото специализирано събитие по рода си – „Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти. По време на изложението се представиха 77 компании и организации от споменатите сектори, със своите свободни работни и стажантски места, а посетителите бяха почти 5000. Форумът се организира от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС.

По време на събитието успяхме да разговаряме с Дарина Стойнова от JYSK. Компанията е датска и присъства на българския пазар от 11 години. Дълго време представителството е било франчайз, но пред последните години е вече собственост на фирмата майка. JYSK има мащабни планове за разрастване – целта е да бъдат отворени до 30 магазина в близките години. Отделно от това се строи и логистичен център в Божурище.

Фирмата присъства на кариерното развитие, с цел набиране на персонал за магазините – от продавач-консултанти, до управители. Изискванията за различните кандидати са индивидуални, според характера на позицията. Чуйте повече за кариерните възможности на JYSK във видеото.

Публикации от серията