Ден на отворени врати в Проксиад

На 23 Април от 9:30ч Проксиад България ще отвори своите врати за младите и предприемчиви студенти, обучаващи се в областта на Информационните технологии и които имат интерес да разберат как нещата, които изучават, се прилагат на практика в реална работна среда. Студенти и младежи ще имат възможността да се запознаят с опитни ИТ специалисти, да задават въпроси относно най-новите технологии като Java, PHP и мобилни технологии и да се учат от професионалисти, с реални работни казуси.

Проксиад България е компания, специализирана в предоставянето на ИТ услуги и създаването на цялостни уеб-базирани бизнес решения за водещи компании от целия свят във финансовия и банковия сектор, както и компании предлагащи B2B софтуерни решения. Компанията предоставя широк спектър от услуги на своите дългосрочни бизнес партньори, покриващи цялостния процес по разработка на софтуерни решения, използвайки най-новите технологии: J2EE, MS.NET, PHP, Mobile Technologies, N-tiers Architecture, Business Intelligence. Основана през 2004, Проксиад България вече разполага със 160 софтуерни специалисти. Компанията е част от Проксиад Груп, с повече от 600 ИТ професионалисти, 8 офиса във Франция и България (Париж, Лил, Руан, Нант, Лион, Страсбург, София и Пловдив) и над 20 годишен успешен бизнес опит. Proxiad България предлага на клиенти като Ariba, B-Process, Boursorama & BNP Paribas възможността успешно да проектират, внедряват и поддържат своите IT системи, като изнасят тези процеси в офшорната зона на Proxiad Group, Proxiad България.

Денят на отворени врати в Проксиад България е част от кампанията Proxiad Tech Exchange, чиято цел е споделяне на знание между хората в компанията и извън нея.

За регистрация, желаещите да се включат в Отворените врати на Проксиад България могат да изпратят CV на e-mail: hr.bulgaria@proxiad.com

Местата са ограничени!

Проксиад ще върне отговор на всички, заявили интерес и повече информация относно програмата за деня.

Свързани публикации