Десетото издание на „Национални дни на кариерата“ във Велико Търново постави рекорд

Най-големият кариерен форум в България „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ посети и старата столица Велико Търново. По традиция, събитието се състоя в Библиотечно-информационния център на Корпус 5 на Великотърновския университет “Св. св. Кирил и Методий”.

Откриване - ВТ

Форумът бе официално открит на 27 март от 10:00 ч. от Светлозар Петров – Управител на JobTiger,   Христина Тошкова – Специалист Корпоративни връзки в Нестле България, Инж. Георги Рачев – Областен управител на Община Велико Търново и Проф. дпн Пламен Легкоступ – Ректор на ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”.

 

 

В юбилейното събитието се включиха 26 компании от различни бизнес сектори (двойно повече в сравнение с 2013 година). Огромен интерес имаше и от страна на великотърновските студенти. Близо 2000 младежи посетиха кариерния форум, а Библиотечно-информационният център се оказа тесен за всички желаещи да стартират успешна кариера.

NCD - VT

Следващият град, в който ще се проведат „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“, е Русе. Събитието ще се състои на 1 април от 10:00 ч. в Русенски университет „Ангел Кънчев“. Ден преди кариерния форум ще се проведе и среща–дискусия със студентите в II корпус, зала 2.101 от 14:00 ч., на тема „По пътя на успешната кариера“.

Форумът „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“  се организира за 13-та поредна година от HR компанията JobTiger. Генерален спонсор на събитието е най-голямата хранителна компания у нас – Нестле България.

Публикации от серията