Десислава Спасова, SafeCharge: „Много доволни сме от посетителите на изложението“

На 14 и 15 март се проведе софийското издание на най-голямото кариерно изложение – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. На него се срещнаха 123 български и международни компании работодатели и над 7 хиляди посетители. Мнозина от младите хора получиха своите първи кариерни предложения за стаж или работа.

По време на форума разговаряхме с г-жа Десислава Спасова от SafeCharge. Компанията се занимава с онлайн разплащания и е “payment service provider”. Тя е фокусирана върху това да помага на търговците да приемат разплащания за свои стоки и услуги – онлайн. Фирмата оперира от 10 години на пазара.

SafeCharge бе на изложението, с цел да открие за своя екип ИТ специалисти, основно разработчици, които да развият продукта, стоящ зад онлайн разплащанията. Кандидатите могат да са начинаещи или с малко опит. Г-жа Спасова сподели също, че е много доволна от посетителите на изложението – тя каза, че мнозина са били добре подготвени и са прочели предварително какви кадри търси компанията.

Чуйте, какво още ни разказа нашата събеседничка в рамките на разговора.

Публикации от серията