Develop Soft са готови да обучават и неопитни специалисти за своите позиции

Develop Soft e млада аутсорсинг компания, която разработва софтуер основно за израелски и американски клиенти, най-вече стартъп компании, които търсят помощ в разработката на проектите си. Компанията участва в „Дни на кариерата“ в секторите ИТ, Комуникации и BPO, за да популяризира бизнеса си и да намери хора за различни позиции – от млади, до опитни специалисти.

Вижте в разговора ни с управителя на Develop Soft Иво Йотов, какви по-точно специалисти търсят в тази компания, защо смятат, че могат да обучават стажанти и са склонни да инвестират и в хора без опит, какви базови познания все пак търсят и защо университетското ИТ образование е важно.

„Дни на кариерата“ в секторите ИТ, Комуникации и BPO бяха организирани от  JobTiger, организационен партньор бе Интерпред – СТЦ София, а основен спонсор Software GroupВ рамките на деня, 74 компании представиха дейността си и своите свободни позиции пред младежите. Успоредно с това се проведоха множество практически работилници в две от залите на СТЦ – Интерпред. Посетителите имаха възможност да се запознаят с практическите задачи в компаниите и да си изградят представа за приложението на наученото в университета в работата.

Научете повече за предстоящите и минали събития на JobTiger тук.

Свързани публикации