DevReach 2013 събира на едно място световноизвестни експерти

Тази есен София отново ще стане притегателно място за софтуерни разработчици от цяла Европа. Очаква се осмото издание на международната конференция DevReach, което ще се проведе на 1 и 2 октомври в 6 зали на Sofia Event Center, да привлече повече от 800 посетители.

Тази година посетителите на конференцията ще имат още по-богат избор от сесии и теми от света на софтуерните технологии –  Web, Mobile, HTML5, iOS, Android, Windows 8/Windows Phone 8, Cloud, .NET,  JavaScript, Agile, Quality/Testing, Functional Programming,  Databases, Web UX, Tools и много други.

В деня преди събитието, на 30 септември, ще бъдат организирани и практически семинари. Тъй като семинарите включват индивидуална работа с всеки от участниците, местата за тях са ограничени. Сред вече обявените теми са:

  • Mastering Single Page Applications In Just One Day (Tiberiu ‘Tibi’ Covaci)
  • Build a Windows Application In a Day (Phil Japikse)
  • Software Engineering Fundamentals (Steve Smith)
  • Integrating Clients, Server and Cloud – End-to-End Technologies Overview Day (Yaniv Rodenski),
  • Happier front-end development with Lineman (Justin Searls)
  • iOS 7 Application Development for .NET Developers

Тази година всички участници ще имат достъп до пълния комплект от видео записи на сесиите от конференцията. Така всеки от тях ще може да види всяка от над 50-те лекции, проведени през двата дни в 6-те паралелни потока. Всички участници ще получат и покана за парти с лекторите след края на конференцията.

Лекторите на DevReach 2013 са световноизвестни имена и доказани експерти от целия свят, чието присъствие обещава интересно и качествено съдържание.  Сред тях са Мишел Бустаманте, Кейт Грегъри, Катлийн Долард, Мигел Кастро, Ричард Кембъл, Стив Форте, Рей Банго, Дерик Уитакър, Дан Уелин, Лоран Биньон, Тим Хъкаби, Ерик Лоурънс, Лино Тадрос, Стив Смит и др.

Отново ще бъдат направени записи на живо за най-популярното Интернет радио предаване за разработчици .NET Rocks с водещи Карл Франклин и Ричард Кембъл, като ще има и специална панелна дискусия, посветена на предприемачеството.

Конференцията се организира от Телерик с подкрепата на SBTech, Falafel Software, ICN.bg, Cisco, O’Reilly, JobTiger и др.

Повече информация за събитието е на разположение на www.devreach.com. Всеки, който проявява интерес към конференцията, може да научава най-новото за нея във Facebook, Twitter и LinkedIn , а снимки от предишни издания на събитието има тук.

Публикации от серията