Дигиталната индустрия ще обучава предприемчиви хора

Предстои ново издание на Майсторски клас за дигитален маркетинг. Онлайн мобилна търговия, маркетинг на събития и управление на кампании в рекламни мрежи са само част от акцентите в сертифицирания курс, който ще се проведе през месец септември.

screenshot-masterclass.iabulgaria.bg 2015-07-28 12-06-28

Заради големия интерес към обучението и нуждата от квалифицирани кадри в сектора, от 15-ти септември, Интерактив Адвъртайзинг Бюро и Нов български университет организират Майсторски клас за дигитален маркетинг.

Сертифицираният курс е насочен към студенти и вече работещи хора, които искат да придобият и подобрят знанията си за бизнеса в дигитална среда.

В програматата са най-добрите лектори в областта на видео, search, social media, дисплей и други видове реклама, както и банков сектор, финанси и др. Записалите се за участие ще учат как се създава сайт, лендинг страница, съдържание за уеб, както и какви са последните тенденции, технологии и инструменти в интерактивния маркетинг.

Майсторски клас за дигитален маркетинг е уникален, защото включва теоретични презентации и практически упражнения, които обхващат цялостния спектър на интерактивния маркетинг и е акредитиран от Нов български университет, а в него преподават водещи специалисти и мениджъри от всички отрасли на най-бързо развиващата се индустрия.

Ако се интересувате от:

  • Онлайн потребителите: техния демографски профил, навици, начин на потребление,  различните видовете таргетиране в Интернет. (Александър Тошков, управител Digital connection, за акцентите при разработването на Дигитална стратегия)
  • Какво е онлайн маркетинг на събития? (Полина Декова, онлайн маркетинг мениджър в JobTiger, за важните акценти в маркетинга на събития)

или от

  • Тенденции и данни за развитието на мобилната електронна търговия и онлайн потреблението (Спас Сливков, изпълнителен директор  на OLX, за важните акценти в Мобилната електронна търговия)

Посетете сайта на Майсторски клас за дигитален маркетинг, за да разберете повече за програмата и цените при ранни записвания.

Публикации от серията