Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти – за първа година ще е и онлайн!

UNWE_Virtual

Повече от 30 фирми вече са заявили участие за форума в УНСС на 26 ноември, започват регистрации и за виртуалното издание

Виртуалният кариерен форум за секторите икономика, финанси, маркетинг, човешки ресурси и обслужване на клиенти ще е на 1 декември от 11 до 17 часа. Регистрациите за фирми и търсещи работа вече са активни на economy.careerdays.bg

Екипът на JobTiger организира виртуалния ден в допълнение на присъствения форум, за да може да се присъединят и немалкото компании, които имат рестрикции за участия в събития на живо. Онлайн е удобна възможност и за всички, които са притеснени от епидемичната обстановка или пък биха искали да се включат в надпреварата за свободните работни позиции и без да идват до София. Виртуалният форум е шанс за всеки желаещ да се присъедини от удобно за него място – бързо, лесно и безопасно!

На 1 декември – още поне два шанса

Освен удобството да проведеш среща под формата на чат интервю с представители на желана от теб компания, виртуалното събитие предоставя още поне две големи възможности за търсещите работа. Първо, онлайн на 1 декември ще се включат много компании, които няма да могат да участват със свой щанд в УНСС на 26 ноември. Те отново са сред водещите работодатели у нас и позициите, които предлагат за стаж или работа в секторите икономика, финанси, маркетинг, човешки ресурси и обслужване на клиенти – са разнообразни и перспективни.

Второ, онлайн на 1 декември и работодателите ще  са проактивни. По своя преценка те ще могат да се свързват с онези кандидати, чиито профили са харесали.

Как да харесат точно вашия профил?

Профилът е краткото представяне на вашите силни страни, печеливши умения и досегашни постижения, които можете да опишете в няколко изречения, когато се регистрирате за онлайн форума. Помислете в какво сте най-добри, разкажете какви проблеми в работата си сте решили досега, разкрийте силите си – кратко, ясно и целенасочено спрямо кариерата, за която мечтаете. Към тази информация в профила се добавя и вашето СV. Регистрацията става бързо, в няколко лесни стъпки. Тя е безплатна за търсещите работа, но е необходимо условие за участие. Другото, което ви трябва на 1 декември от 11 до 17 часа, е устройство с добра интернет връзка.

Идея плюс

Дори и да сте запленени вече от мисълта да „отидете“ на кариерен форум, без да излизате от дома си, без да се обличате специално и без да се притеснявате за неща като визия, жестове, стойка… съветваме ви да разгледате фирмите, които ще имат щандове на 26 ноември в УНСС. Не пропускайте и възможността за среща с тях. Криза е, но вече повече от 30 работодатели са заявили участие за традиционния форум на живо. Те са сред водещите компании у нас и освен евентуален старт на добра кариера, разговорите ви с тях могат да ви дадат и много информация за актуалната ситуация на пазара на труда. За да представите своите силни страни и умения и пред тези компании, регистрирайте се на този адрес.

Всички събития от Дни на Кариерата – Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти са напълно безплатни за търсещите работа или стаж. Форумът  на живо – на 26 ноември от 10 часа в УНСС, София – ще се проведе при всички разписани мерки за безопасност.

За повече подробности за форума Дни на Кариерата – Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти  посетете сайта на събитието: economy.careerdays.bg или  се свържете с екипа на JobTiger на: events@jobtiger.bg , +359 2 491 80 24 и +359 88 408 6003

Свързани публикации