„Дни на кариерата” в секторите IT, Телекомуникации, BPO – полезен и забавен кариерен форум

За четвърта поредна година в „Интерпред – СТЦ София” ще се проведат „Дни на кариерата” в секторите IT, Телекомуникации, BPO, организирани от JobTiger.

По време на събитието, посетителите ще могат да се запознаят с представители на водещи български и международни компании. Тази година за участие се записаха 46 фирми. По традиция, паралелно с изложението ще се провежда и семинарна програма. 14 компании ще представят дейността си и отворените работни позиции по време на интересни презентации, дискусии и демонстрации. Може да се запишете за участие в тях на следния адрес:

Семинарна програма – „Дни на кариерата” в секторите IT, Телекомуникации, BPO

Gifts

 

 

 

 

 

 

И тази година, освен за полезните срещи с работодателите, организаторите са помислили и за забавната част в кариерното развитие. В рамките на „Дни на кариерата” ще се организира томбола с много интересни и нетрадиционни награди. Всеки посетител ще може да участва в нея, като събира по един печат от посетените щандове. Така не само ще се  забавлява, но и ще се запознае с предложенията за работа на повече компании … и разбира се, може да спечели награда.

Очакваме ви на 10 октомври в „Интерпред – СТЦ София” от 10ч. Носете автобиография и добро настроение със себе си!

Публикации от серията