„Дни на кариерата“ в секторите ИТ, Телекомуникации и ВРО ще ви срещне с десетки фирми от трите бранша

„Дни на кариерата“ в секторите ИТ, Телекомуникации и ВРО ще ви срещне с десетки фирми от трите бранша

Откриването на добра и перспективна работа е нелеко предизвикателство за всеки млад и амбициран човек. Подобна задача имат обаче и компаниите работодатели – те трябва да открият на пазара онези кандидати, които най-точно и адекватно ще се впишат в екипите им и ще станат интегрална част от фирмената култура. Именно затова е създаден и единственият по рода си специализиран кариерен форум – „Дни на кариерата“ в секторите ИТ, Телекомуникации и ВРО. На него си дават среща млади специалисти и утвърдени работодатели, търсещи попълнения за редиците си.

Кариерното събитие ще се проведе за седми пореден път в София и за първи, в Пловдив. Това е единственият специализиран кариерен форум за компании, опериращи в областта на информационните технологии, телекомуникациите и business process outsourcing. През годините той се утвърди като отлично място за среща на завършващи студенти и млади специалисти, от една страна, и световно признати компании от България и света, от друга.

И тази година събитието дава индикации да бъде повече от полезно и интересно – 79 компании са заявили участието си в София, изчерпвайки изцяло капацитета на изложбените зали. 22 до момента са фирмите, които ще се включат в пловдивското издание, което доказва, че решението да се провежда този форум и във втори град е навременно и правилно. Всичко това е индикация за следните тенденции:

  • Изложението е харесвано и оценявано от компаниите в сектора – те го припознават като подходящо място за откриване на нови сътрудници;
  • Трите сектора продължават да изпитват нарастващ глад за кадри;
  • „Дни на кариерата“ е формат, който успешно събира на едно място търсещите и предлагащите стаж и работа.

Участието в това изложение е несъмнено полезно – както за фирмите изложители, така и за всички посетители, търсещи възможности за добър кариерен старт. Компаниите имат възможност в рамките на един ден да се срещнат със стотици амбицирани млади специалисти, да подберат най-перспективните сред тях и да ги заинтригуват с интересни вакантни позиции. Освен това, те печелят и от факта, че могат без особени усилия и инвестиции във време да намерят подходящи сътрудници – нещо, което с методите на традиционния подбор би им отнело значително повече усилия, а и би струвало осезаемо повече. Естествено, посетителите също са облагодетелствани от възможността да се запознаят с водещи работодатели на едно място и да открият мечтаната кариерна реализация.

Заповядайте на „Дни на кариерата“ в секторите ИТ, Телекомуникации и BPO на 13 октомври от 10:00 до 18:00 часа, в залите на организационния ни партньор Интерпред – СТЦ София, както и на 14 октомври, от 10:00 до 16:00 часа, в Конгресен център на Международния пловдивски панаир. Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, със спонсорската подкрепа на PFS. Участието за посетители е както винаги безплатно.

Свързани публикации