„Дни на кариерата“ в Технически университет-София предстоят

Традиционното изложение на работодатели в Техническия университет – София – „Дни на кариерата“, което се органиризира от Кариерния център към университета, ще се проведе на 22 и 23 октомври 2013 г.  от 10.00 до 17.00 часа, в 1-ви и 12-ти учебни корпуси, централни фоайета.

dni-na-karierata-2013

Изложението се провежда за осма поредна година и ще даде възможност за директен контакт между студентите и фирмите – техни потенциални работодатели, които ще могат да представят информация за своята дейност и за свободните работни и стажантски позиции.

 Участниците /70 на брой/ са големи и средни фирми, стабилно позиционирали се на българския и международния пазар. По време на изложението ще има и фирмени презентации. Те ще се провеждат успоредно в две зали, намиращи се  в 12 учебен корпус.

За първи път на изложението ще участва Европейският патентен офис, който има готовност да наеме на работа 200 инженера. Участие в изложението ще вземе и немската ВНТС, която пък на тероторията на ТУ-София ще търсят механични и производствени инженери.

Свързани публикации