Двадесет и шестото издание на събитието „HR Weekend“ приключи успешно

Двадесет и шестото издание на събитието „HR Weekend“ приключи успешно

На 20 и 21 юни в гр. Трявна, хотел Калина палас, се проведе двадесет и шестото издание на най-традиционното за HR общността в България събитие HR Weekend.

В продължение на два дни HR специалисти от различни компании и сфери на бизнеса имаха възможността да обменят опит, да дискутират и да се забавляват в неформална среда.

В първия ден участниците коментираха заедно с Гергана Раковска (Фондация на бизнеса за образованието) доклада, разработен от МТСП „Дългосрочни и средносрочни прогнози за развитието на пазара на труда и бъдещото търсене и предлагане на труд в България“ и как да използват данните от него за стратегическо планиране.

Следобедната част от деня премина под знака на измерването в HR-a – поговорихме какво измерваме в работата си и какво би ни било от полза да започнем да измерваме занапред. Модератори на дискусията бяха Стоян Ганев (Audit Advice Associates) и Христо Стоянов (Артемис ЕООД).

През втория ден заедно с Христо Цветков (Sensata Technologies) в ролята на модератор дискутирахме вечно актуалната тема за оценка на представянето – по какъв начин я въвеждаме, как протича процесът и какви проблеми срещаме.

Темите, които засегна програмата на събитието, протекоха при огромен интерес и активност от страна на участниците.

Свързани публикации