ДЗИ и СИБанк на „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“

На 15 и 16 март в НДК, София, за петнадесета поредна година, се проведе софийското издание на най-големия кариерен форум в България„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. Традиционно събитието събра на едно място студенти и младежи, търсещи работа или стаж и топ работодатели от всички основни браншове у нас.

В изложението взеха участие ДЗИ и СИБанк. Двете компании се включиха във форума, за да се представят пред младите хора и да им предложат възможности за развитие и кариерен старт. Елиза Маринова от СИБанк сподели, че банката предлага стажове със стандартна продължителност между 1 и 3 месеца, но срокът може да бъде удължен, ако стажантът се е представил добре. Целта е младите хора да приложат наученото в университета и да се запознаят с практика в реални условия.  София Стоянова от ДЗИ допълни, че намерението им е да подберат правилните хора – мотивирани, желаещи да се развиват и търсещи себе си. Тя добави, че възможностите за стаж са в много и различни направления – не само в сферата на застраховане и финанси, но дори и с ИТ насоченост.

Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ се организира за петнадесета поредна година от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Генерален спонсор е Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в България.

Свързани публикации