E&G Finances – където младият екип е възможност и изживяване

E&G Finances е компания, която си поставя за цел предоставянето на висококачествени услуги и специално пригодени за клиента решения за партньорите си от индустрията на финансовите услуги по целия свят. Оперираща в една бързоразвиваща се индустрия, фирмата предлага много възможности за млади таланти с определени умения. Компанията расте бързо и наема специалисти в различни сфери, но на случайно попадналият в офиса им човек веднага правят впечатление нестандартната, приповдигната атмосфера и младият екип, както ще забележите в нашето видео.

„Нашият екип се състои главно от млади и отдадени хора на средна възраст около 23 години“ – посочва  Ясен Табаков, който е един от първите служители във фирмата, и понастоящем заема позицията на Мениджър на екип продажби. Той самият е пример за възможностите, които дава E&G Finances на младите хора – едва на 26 г., през последните 3 години Ясен е извървял дълъг път – от обаждания до потенциални клиенти от Жълтите страници до това да ръководи цял отдел, който работи с постоянен трафик на потенциални клиенти.  Ясен всъщност е пределно ясен –работата в компанията е шанс за хората с талант в областта на продажбите да си осигурят „висока заплата и дори още по-големи комисионни“.

Работейки основно за клиенти извън България, в E&G Finances оценяват високо езиковите умения.

Крис е чужденец, който живее в България от известно време, след като с приятелката си се местят в страната, за да може тя да следва висше образование в български университет. Той работи в компанията от малко повече от година. „Започнах като агент продажби, после се преместих в отдел обслужване на клиенти, след това станах специалист качество“ – разказва Крис, и ни обяснява, че специалистите по качеството изпълняват много важна част от операциите в този бизнес. Те наблюдават и анализират връзката между клиента и компанията и проверяват дали клиентът е обслужен както трябва. „Това е невероятно работно място и съм много щастлив тук. Опитът ми в тази компания ми отвори очите и научих толкова много тук. Искам да благодаря много на всички в компанията“ – завършва Крис.

Гледайте нашето видео от офиса на E&G Finances и намерете компанията на техния щанд  на стартиращите утре Национални дни на кариерата 2018 в хотел Маринела в София.

Свързани публикации