Единствената по рода си конференция за кариерно преориентиране и предварителен подбор в България – SCALE UP Your Career, организирана от JobTiger и Career Guide, ще събере бизнеса и търсещите работа през септември

Единствената по рода си конференция за кариерно преориентиране и предварителен подбор в България – SCALE UP Your Career, организирана от JobTiger и Career Guide, ще събере бизнеса и търсещите работа през септември

На 26.09.2019 г. в Интерпред – СТЦ София ще се съберат най-добрите експерти в кариерното развитие, международни лектори и топ компании, с цел да помогнат на талантливите и амбициозни хора да открият удовлетворяваща кариерна реализация. Посетителите ще имат възможност да се срещнат директно с представители на фирмите участници и да получат реална представа за възможностите за кариера при тях. Голяма част от компаниите ще проведат игри-казуси, чрез които ще определят подходящи кандидати за развитие при тях. За редица от участващите в тези игри, това ще бъде директна възможност за професионална реализация. Регистрацията е безплатна, но местата за участие са ограничени.

SCALE UP Your Career не е просто конференция, а движение и част от програма за кариерно развитие с практически обучения и дискусионни групи, целяща развитие на ключови компетенции за 21-ви век.

Конференцията SCALE UP Your Career предвижда:

  • интерактивни работилници за кариерно преориентиране и дизайнерско CV;
  • казуси на компании, даващи възможност на търсещите работа и работодателите да се срещнат в смислено и ползотворно партньорство;
  • изложбен кът на работодателите.

По време на събитието ще имаме щанд, на който ще можете в определени часове да тренирате своето представяне за интервюта за работа. Подготвили сме най-строгите интервюиращи, които да Ви помогнат да се изправите пред най-големите си страхове и несигурности, и да Ви дадат съвети как да се представите в най-добрата си светлина.

Всяко ускорение на кариерата започва с това да си „сверим часовниците“. Подбрали сме компании от различни сектори с атрактивни предложения за посетителите. Ще можете да се срещнете с тях, да разберете какво предлагат и какви са тенденциите на пазара на труда.

Сред лекторите на събитието са: Стойне Василев (личен финансов консултант), Милен Великов (сертифициран GCDF кариерен консултант), Елица Костова (основател на „Кариерата, която обичам“), Катрин Прентис, (AMC (IAPC&M) Акредитиран Мастър Коуч), Жанета Костадинова (специалист подбор и сертифициран GCDF кариерен консултант), Мартин Петров (сертифициран коуч) и др.

Очакваме Ви на 26.09.2019 г. в Интерпред – СТЦ София!

 

За организаторите:

JobTiger е най-големият организатор на кариерни събития в страната и вече 18 години компанията среща бизнеса и образованието. Традиционните кариерни форуми, както и иновативният виртуален форум, които са част от портфолиото на компанията са насочени към млади специалисти, които все още не са открили своето място на пазара на труда. За да помогне на още повече хора в страната да открият правилния за тях професионален път, компанията обедини усилия с Career Guide в организацията на конференцията  SCALE UP Your Career.

Career Guide е компания за кариерно консултиране и развитие. Career Guide създава нова парадигма на кариерно развитие, базирана на убеждението, че всеки човек има свой елемент, който му носи успех и удовлетворение. Именно изключването на удовлетворението и страстта от уравнението на кариерата саботира добрите резултати. Кариерата е проект, който създаваме и управляваме – нужни са знания и умения, за да го правим добре.

За повече информация:

Career Guide
Elitsa@career-guide.company
00359 889 366 293

JobTiger
events@jobtiger.bg
(02) 4918 011/024

Свързани публикации