Единственото онлайн кариерно събитие у нас се проведе успешно за четвърти път

Единственото онлайн кариерно събитие у нас се проведе успешно за четвърти път

На 22 юни се проведе четвъртото издание на Виртуални дни на кариерата – единственото по рода си българско онлайн кариерно събитие, организирано от JobTiger. В този иновативен форум се събраха 30 български и международни компании работодатели от различни сектори. Близо 800 участника се записаха за събитието. Всички те имаха възможност да проведат множество онлайн интервюта с участващите фирми. Виртуалната „среща“ продължи пет часа, като през това време кандидатите за работа и работодателите активно общуваха онлайн, изграждайки първи впечатления един за друг. Компаниите имаха възможността да харесат подходящите участници и да продължат впоследствие процеса по подбор с тях.

Форумът „Виртуални дни на кариерата“ за пореден път доказа, че лятото не е „мъртъв сезон“, когато става дума за кариерни възможности. Форматът на събитието е повече от успешен, разкривайки нови хоризонти пред работодатели и търсещи работа.

Както предварително бе анонсирано, един от кандидатите за работа спечели нашата томбола и получи подарък – водоустойчива екшън камера. Това е г-жа Хриса Маркова, на която екипът на JobTiger пожелава приятно и изпълнено с радостни спомени лято.

Свързани публикации