Експертни съвети по всички европрограми в Градската градина в София на 28 май

Експертни съвети по всички европрограми в Градската градина в София на 28 май

На 28 май 2015 г. от 11:00 ч. до 20:00 ч. в Градската градина на София (на мястото на бившия Мавзолей) ще се проведе изложение под надслов „Една посока, много възможности“. Събитието ще събере на едно място експерти от всички програми за периода 2014-2020 г., които ще предоставят информация и материали за актуални процедури за кандидатстване с проектни предложения, добри практики по вече реализирани проекти, както и обща информация за програмите. В инициативата ще се включи и Европейският комисар по регионалната политика Корина Крецу (на снимката), която в 18:00 часа ще посети щандовете на програмите.

Организаторите от Централното координационно звено в Администрацията на Министерския съвет и Управляващите органи на програмите за периода 2014-2020 г. очевидно се опитват да разчупят формалната обстановка, обещавайки съпътстваща събитието интересна музикална програма през целия ден.

В рамките на изложението ще се състои и официалното награждаване на победителите в конкурса „Направи селфи с европроект“, което е с начален час 17:30 ч. Конкурсът се провежда в периода 20-27 май 2015 г. чрез социалната мрежа Фейсбук. За повече информация в коннкурса посетете профила eufunds.bg.

Свързани публикации