eMerchantPay: „Удвоихме екипа си за последната година“

Премина успешно 7-то поредно издание на единствения в България кариерен форум, насочен към компании в секторите: ИТ, Телекомуникации и Business Process Outsourcing (ВРО). То се състоя на 13 октомври в София и за пръв път, на 14 октомври в Пловдив и беше посетено от над 1000 млади хора, мнозинството от които бяха студенти, активно търсещи работа.

В това издание на Дни на кариерата участваха и рекорден брой компании – 79, които представяха своята дейност, както и възможностите, които предоставят за работа и развитие на кариера в България.

Разговаряхме с eMerchantPay, които за първа година се включват в изложението. Компанията осигурява на своите клиенти различни алтернативни разплащания. Тя е в България от 2006 г., като към момента 150 човека работят за нея тук. Това е ръст от 100% за последната година. eMerchantPay обяви на събитието доста отворени позиции, главно за софтуерни специалисти. Те са предимно за старши разработчици, но имаше и такива за младши специалисти. Търсят се предимно Ruby и PHP специалисти. Компанията планира в перспектива да обяви и стажантска програма.

Свързани публикации