Employer Brand Management: Успешни стратегии за привличане и задържане на най-добрите служители. Майсторски клас със Саймън Бароу

Employer Brand Management: Успешни стратегии за привличане и задържане на най-добрите служители. Майсторски клас със Саймън Бароу
Спонсорирана публикация

На 4-ти ноември за първи път в България ще гостува Саймън Бароу – познат още като “бащата на концепцията за управление на работодателска марка”.

Той ще проведе целодневен майсторски клас по Employer Branding, където ще сподели своя опит и ще даде ценни съвети за успешни стратегии при привличане, ангажиране и задържане на талантите в компанията.

Някои от основните темите, които ще бъдат засегнати и дискутирани по време на събитието, включват:

• Как да пренесем най-доброто от бранд мениджмънта и маркетинга към управлението на хората в организацията?
• Ключови фактори за успех, за да се превърне една компания в желан работодател.
• Привлекателна ли е България като „кариерна дестинация“ за специалисти от чужбина? Какво могат да предприемат работодателите?
• Ангажиране на служителите с корпоративните цели и ценности.
• Какво ни отличава от другите работодатели? Kaк да създадем уникално стойностно предложение?

Семинарът е специално структуриран за HR мениджъри, специалисти по набиране и подбор, изпълнителни директори и собственици на бизнес, мениджъри и експерти по Маркетинг, PR & Комуникации.

Саймън често е канен като лектор на конференции и семинари в цял свят, а подходът му към предаване на знания е насочен към активно включване на участниците и конструктивни дискусии.

Като специален гост лектор в събитието ще се включи Али Аяз, който ще проведе едночасов workshop в края на деня.

Повече за лекторите и предстоящото събитие можете да научите на: www.Employerbranding.tothetop.bg

Свързани публикации