Endava търсят хора, които искат да са нещо повече

Endava e британска компания, която оперира на българския пазар от година и половина и има големи офиси в региона, както и на други континенти. В глобален аспект компанията има над 4000 служители, които работят за клиенти основно във финансовия и банков сектор.

За софийския си офис Endava търсят софтуерни разработчици, тестери, проджект мениджъри, бизнес анализатори, ни разказва Павел Юсев, People Development Specialist в компанията, с когото разговаряхме по време на „Национални дни на кариерата“ 2018 в София. Що се отнася до личните качества, за предпочитане са позитивните и мотивирани за развитие хора. „Търсим хора, които искат да са повече от това, което са“ – формулира го накратко HR специалистът.

Endava предлагат възможности и за младежи, които нямат практически опит, но имат теоретичен такъв. Това се случва чрез стажантската им програма, която се провежда през лятото, а представящите се добре остават на работа в компанията.

Чуйте повече от Павел във видеото.

„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“, организирани от JobTiger с генералното спонсорство на Нестле България продължават. Не пропускайте следващите събития:

  • Велико Търново – 26 март, Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”;
  • Габрово – 28 март, Технически университет;
  • Свищов – 29 март, Стопанска академия „Д. А. Ценов”;
  • Бургас – 2 април, Бургаски свободен университет;
  • Пловдив – 4 април, Пловдивски Панаир, Конгресен Център.

Подробности на:  http://national.carrerdays.bg

Свързани публикации