EOS България наема от студенти до пенсионери

На 15 март ще стартира петнадесетото поредно ежегодно издание на най-големия форум за стаж и кариера в България –„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. Записването на компаниите-участници започна в средата на месец януари и вече почти всички места за изложители са запълнени.

Сред интересните участници във форума е EOS България. Част от германската EOS Group, EOS България е финансова институция, специализирана в събирането и изкупуването на вземания. Компанията е от 13 години в България и има два офиса с общо над 340 служители и търси нови попълнения в различни професионални области.

Уникалното за EOS България е, че това е работодател, за който възрастта не е порок. При тях не съществува строго определен профил на идеалния кандидат за работа. Напротив, компанията наема хора с разнообразно образование и на всякакви възрасти – от студенти до пенсионери. Младите ще бъдат привлечени от възможностите за гъвкаво работно време, за допълнителна работа и доходи, и за кариерно израстване, докато по-възрастните намират стабилността и коректността в организацията, която никога не е свивала личния си състав, въпреки кризите в икономиката. „Профилът, който търсим, е на човек, който иска и харесва тази работа“, казва Тихомир Вълчев, управител на компанията.

Уверете се сами за климата и отношението към служителите в компанията от емоционалните впечатления от работата в EOS на няколко специалисти от различни отдели, които заснехме. Не пропускайте й шанса да посетите щанда на EOS на Национални дни на кариерата, където можете да заявите желанието си да работите в компанията или най-малкото да се консултирате с HR специалистите дали сте подходящи за някоя от свободните позиции, които са отворени в момента.

Свързани публикации