EPAM Systems планират да наемат 1000 специалисти в България

EPAM Systems участваха активно в организацията на първата НеКонференция в България – hruIT. Компанията, която има над 13 000 служители по света, и оборот от над 700 млн долара за миналата година, в момента проучва пазара на труда тук и смята да разшири сериозно бизнеса си в България, наемайки в следващите години около 1000 служители. Те ще работят в развойни центрове за ключови клиенти на EPAM Systems, както и в глобален оперативен център, който ще обслужва всички клиенти на компанията по света.

Защо EPAM избират България и какви са предизвикателствата пред тях, както и каква е ролята на участието в hruIT за реализацията на тези планове – вижте в интервюто.

„HR НеКонференция“ е поредица от глобални събития, насочени към специалистите по подбор на персонала и HR специалистите, по време на които се обсъждат практически казуси, обменя се практически опит и идеи и се обсъждат новите техники и иновации в индустрията.

НеКонференциите се организират от GlobalHRU и партньори по целия свят. Ежегодно се провеждат по 60 мероприятия в 40 държави от 6 континента. Целта на тези събития е да се „заобиколи“ стандартният конферентен формат и да се наблегне на „социалното учене“, както и да се споделят и усвоят знания за бъдещето на HR професията.

Свързани публикации