Equinox Partners: „Много доволни сме от осъществените контакти по време на HR Industry 2015“

На 11 февруари, в х-л Хилтън, София, се проведе четвъртото издание на HR Industry. Това е единственото специализирано изложение на HR бранша в България.
В рамките на деня, 44 компании, опериращи във всички насоки и области на HR бизнеса представиха своите нови услуги и се срещнаха с клиенти и бизнес партньори. Над 400 управители на компании, HR мениджъри и хора, интересуващи се от новостите в бранша, посетиха изложението.
Equinox Partners е компания, участваща за пръв път на изложението. В момента фирмата е насочила усилията си към развиване на своята програма, представляваща 5-месечно обучение по коучинг умения. Пламен Петров, партньор в Equinox Partners, отбеляза, че българският бизнес вече осъзнава необходимостта от подобни обучения, които са популярни в САЩ от доста време. Той сподели, че компанията му не се притеснява от конкуренция, която може да се появи в този сектор и място за бизнес има за всички. Г-н Петров каза, че е много доволен от осъществените бизнес контакти по време на HR Industry 2015 и отсега ще планира участието на Equinox Partners за следващото издание на изложението.
HR Industry се организира от JobTiger. Генерален спонсор на изложението за поредна година е MetLife.

Публикации от серията