Eventex Awards 2011 ще отличи най-успешните събития

Има няколко причини да разгледате номинациите на най-добрите специални събития за 2011 година. Най-напред, ако се занимавате професионално с подготовка, организиране и провеждане на събития, не може да сте пропуснали новината, че Eventex Awards 2011 са първите награди за събития в България и на 26 януари 2012 г. на официална церемония в Рейнбоу Плаза те ще бъдат раздадени на победителите – събития и организатори. Категориите „Организатор на събитие“, „Домакин на годината“, „Доставчик на годината“, „Спонсор на годината“ и „Медиен партньор на годината“ без съмнение ще бъдат от най-голям интерес за професионалистите, но всички, които се интересуват от кариера в бранша непременно трябва да се запознаят с номинираните проекти, подробно описани в уебсайта на Eventex. 

Скоро ви посъветвахме как да научите повече за бъдещ работодател. Един удобен начин е като разгледате проектите в категориите „Събитие на годината“, „Бизнес събитие на годината“, „Развлекателно събитие на годината“, „PR събитие на годината“ и „Зелено събитие на годината“. Така ще разберете за социалните проекти на малки и големи компании, които най-често са свързани с развитие на служителите им и „зелени“ практики. Ще ви подтикне да потърсите още интересни факти и истории – например откъде идва идеята за концепцията на церемонията за годишнината на „Кока Кола“ и защо служителите на „Мобилтел“ се извиниха във видео на своите клиенти и партньори.

 

Не пропускайте журито – водещи експерти в областта на комуникациите и създаването на събития.

Не на последно място – ще научите за интересни нови инициативи (като тази за размяна на книги), както и  кои са новите и вече традиционни места за забавление. 

JobTiger е партньор на Eventex Awards 2011. Ще ви запознаем с победителите след церемонията.

Свързани публикации