ФеърПлей Интернешънъл инвестира в селско стопанство

ФеърПлей Интернешънъл АД (ФПИ) е българска инвестиционна компания с 20 годишна история. Основана през 1993, днес тя е една от най-уважаваните компании и всепризнат лидер в строителството и инвестициите в недвижими имоти в България.

Компанията инвестира в строителството и управлението на жилищни сгради и комплекси от затворен тип, търгосвки центрове и паркове, логистични паркове, хотели, хотелски комплекси и ваканционни селища, бизнес сгради и земеделие.

Инвестициите на ФеърПлей Интернешънъл в земеделието започват преди няколко години, когато през 2003 фирмата закупува стопански двор на селска кооперация. За да продължи развитието си в този сектор, през 2006 година ФПИ учредява ФеърПлей Аграрен Фонд (ФАФ) и изгражда съвременна база за своето земеделско производство от собствени и арендувани земеделски земи. Компанията е изградила и голяма кравеферма, която отговаря на всички съвремeнни изисквания.

В момента за нея се търси опитен ветеринарен лекар, който да организира и контролира работата в кравефермата. Тя се намира в Северозападна България и е оборудвана по последните Европейски изисквания. Ветеринарят трябва да диагностицира и лекува болести и наранявания на животните, както и да отговаря за планирането и организирането на ефективни репродуктивни процеси. В замяна ФАФ предлага:

  • стабилна работа с много добри условия на труд
  • много добро възнаграждение, вкл. пакет за релокация при необходимост
  • възможност за командировки и обучения в чужбина

Повече информация за свободната позиция може да намерите тук:

http://www.jobtiger.bg/info/jobs/confidential/Veterinary-Doctor/

или да се свържете с нас. За контакт: София Маринова, Т: 0889 344 929, sofiya@jobtiger.bg

Свързани публикации