Финалът на „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ ще се проведе в Бургас

Финалът на „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ ще се проведе в Бургас

В сряда6 април, от 10:00 ч., в Бургаски свободен университет, ще бъде даден стартът на осмото бургаско издание на най-големия форум за студентски стаж и кариера в страната – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“.

За 15-та поредна година (в Бургас за 8-ма) форумът предлага на студентите и младите специалисти възможност да поставят основите на своето кариерно развитие и да се срещнат с потенциални работодатели. 24 утвърдени компании – застрахователни институции, банки, ИТ, телекомуникационни компании, търговски вериги и други – ще представят в Бургас своите стажантски програми и свободни работни места.

Това е най-старият и утвърден национален кариерен форум в страната. С времето името му е станало нарицателно за успешна пресечна точка между кариерните търсения на младите специалисти и предложенията за стаж или работа на стотици утвърдени работодатели. Посещението на форума е отлична възможност младите хора да стартират успешно кариерния си път – средно всеки шести посетител получава кариерно предложение, за стаж или работа.

С бургаското събитие приключва изданието на „Национални дни на кариерата“ за 2016 година. Хиляди млади хора вече се възползваха от работните или стажантски предложения на изложителите, а голяма част от работодателите изразиха задоволство от подготвеността и мотивацията на начинаещите специалисти. Ако желаете да посетите последната „спирка“ на турнето, не забравяйте и да се подготвите сериозно. Тук можете да се ориентирате за някои от ползите, които участието в подобен кариерен форум носи със себе си.

Заповядайте и вие – посещението е безплатно, а изложителите ще ви зарадват с множество интересни предложения.

Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ се организира за петнадесета поредна година от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Генерален спонсор е Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в България.

Публикации от серията