Форум КЛЮЧ.NET – Добри каузи онлайн. Силата на споделянето

Форум КЛЮЧ е ИДЕЯ, подчинена на твърдото убеждение, че хората, които правят смислени неща имат право на гласност. През октомври идва време за петото по ред издание на КЛЮЧ, този път на тема – Добри каузи онлайн. Силата на споделянето, или накратко – Форум КЛЮЧ.NET.

Key_Varna_NET-1024x781На 26 октомври, от 11ч. (начало на регистрацията в 10ч.) в Аулата на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ посетителите ще имат възможност да чуят вдъхновяващи представяния на лекторите – „КЛЮЧари“. Ще има хора от бизнеса, които ще говорят за каузи и бизнес погледа върху тях, ще има представители на нестопански организации, които ще споделят своя успех в привличането и задържането на общественото внимание в интернет. Ще бъде интересно,  за широка аудитория, на която ще предложим три блока от по трима лектори-КЛЮЧари:

  •     Каузи в нета – как работят, как се популяризират, как успяват
  •     Силата на споделянето – не е достатъчна само една Facebook страница
  •     Инструменти за привличане и задържане на внимание в нета

Сред КЛЮЧарите ще бъде и Светлозар Петров, управител на JobTiger. Той ще разкаже на студентите за онлайн платформата за студентски клубове по интереси – www.Kosher.bg и за международната младежка награда на дука на Единбург в България.

КЛЮЧ е безплатно събитие, което ще Ви накара да се замислите, да преориентирате своя подход към нещата и да го направите такъв, че наистина доброто, което правите, да достигне до повече хора.

Форум КЛЮЧ.NET се организира от 42 тренинг, Фондация 42 и Фондация СМАРТ в партньорство с Български център за нестопанско право – портал на НПО в България NGObg.info, Кариерен център на СУ и медийната подкрепа на JobTiger.

Публикации от серията