Форум „Младежко предприемачество – StartUp 2015”

9 април 2015 Спонсорирана публикация

Форум Младежко Предприемачество – StartUp 2015 приема записвания до 17 април, съобщиха организаторите. Форумът e международно технологично събитие, ориентирано към стартъп обществото и проактивните младежи с предприемачески профил и бизнес средата. Целта на форума е насърчаване на иновативното и креативно бизнес мислене и създаването на благоприятна среда за обмяна на успешни бизнес модели, опит и добри практики.

Форум Младежко Предприемачество – StartUp 2015 се осъществява с партньорството на Община Варна (European Youth Capital 2017) и с подкрепата на Европейски Инвестиционен Фонд. StartUp 2015 ще се проведе в хотел „Черно море“, град Варна на 28 и 29 април.

За форума ще бъдат селектирани 30 StartUp проекта, като до участие в самото събитие ще бъдат допуснати едва 10. Подбраните кандидати ще имат възможността да представят своите проекти, да се възползват от стратегически срещи и напътствия лично от инвеститорите, както и от представители на някои от най-големите startup акселератори и фондове за рисков капитал от Северна Америка и Европа.

Форум Младежко Предприемачество – StartUp 2015 е първият в Европа технологичен startup форум без входна такса, защото организаторите вярват, че всеки който желае да разгърне своя потенциал и да реализира успешен бизнес, трябва да има достъп до благоприятна среда за осъществяване на това. Форумът е отворен за избрана група от 250 души, само с лични покани. Основните критерии за получаване на покана са лична мотивация или наличие на бизнес идея или собствен бизнес.

На самото събитие ще присъстват международни лектори и инвеститори, сред които: Джонатан Биксби (Изпълнителен директор в Growlab), Марк Уеслинк (мениджър в Startupbootcamp Smart City&Living), Майк Дохърти (Програмен мениджър в Angelsbootcamp). Българското присъствие сред лекторите и инвеститорите също е силно представено, като виждаме имената на: Христо Стоянов (Регионален мениджър в Европейски Инвестиционен Фонд), Тодор Брешков (Управляващ съдружник в LAUNCHub), Павел Езекиев (Партньор в NEVEQ),  Дилян Димитров (съучредител в Eleven Accelerator Venture Fund), като форумът запазва в тайна останалите инвеститори и лектори на събитието.

За да заявите участие, трябва да попълните формата на сайта на събитието:

Записване като гост – http://startup2015.bbforums.bg/home-bg/

Записване за участие с бизнес идея – http://www.f6s.com/bulgarianbusinessforums

Краен срок за записване – 17 април 2015 г.

Побързайте, защото времето изтича!

Детайли за събитието:

Кога: 28-ми и 29-ти април

Къде: Хотел „Черно море“, гр. Варна

Организатор на форума е Сдружение с нестопанска цел в обществена полза – Български Бизнес Форуми.

Свързани публикации