Фотогалерия: „Човекът, който ме вдъхновява“ представи 30-те финалисти

Инициативата „Човекът, който ме вдъхновява“, стартирана от JobTiger и група водещи медии, приключи на 1 ноември, в Деня на будителите, с награждаване на 30-те вдъхновяващи личности в столичното място за специални събития „+ това“.

От 13 август в продължение на десет седмици JobTiger търси вдъхновяващите личности на 2012, новите българи с положителен образ и влияние в различни области от живота ни – образование, наука, изкуство, бизнес, спорт. На фокус бяха хората, които вдъхновяват и заразяват с действията си околните и дават положителен пример за влияние върху икономическото развитие и лично израстване.

Всеки имаше възможност да номинира личност, която го вдъхновява и да гласува за номинираните на JobTiger.tv/inspiration. Всяка седмица тримата номинирани, които получиха най-много гласове, бяха обявени за финалисти.

Сред финалистите с най-силна подкрепа бяха онези, които са посветили живота си на каузи за обществено добро, както и хората на изкуството. Най-често срещаните професионални занимания бяха в областта на преподаването и обучителната дейност, както и диригенти, лекари и природозащитници.

Финалисти не означава финал – JobTiger съвместно с интернет радио Бинар, програма на Българско национално радио, продължават инициативата „Човекът, който ме вдъхновява”. Вторият етап ще продължи под формата на фото-конкурс, чието  начало ще бъде дадено опрез декември.

Вижте колекция от всички видео-интервюта с финалистите и хората, които ги номинираха в първия етап на инициативата тук.

Инициативата се осъществи с подкрепата на Еконт Експрес и Амета Холдинг и с партньорството на Probook, Bulgaria On Air, tv7, в. „Преса“, NEG, БНР и Младежки национален форум.

Публикации от серията