GemSeek / cQuest на Виртуални дни на кариерата

На 22 юни ще се проведе второто издание на организираните от JobTiger Виртуални дни на кариерата. Това е онлайн кариерно събитие, което събира десетки компании, предлагащи отворени стажантски и постоянни позиции, и хиляди търсещи кариерна реализация.

Тази година във Виртуални дни на кариерата ще се включи и GemSeek. Компанията е фокусирана върху събиране, обработване и анализиране на данни, както и последващото им визуализиране. Тя предлага всички услуги, необходими за реализирането на едно проучване – от създаването на въпросниците, през провеждането на интервютата, обработването на отговорите, анализ на резултатите и визуалното им представяне на финала. Компанията е млада, но много динамично развиваща се.  Служителите й вече са над 130.

На Виртуални дни на кариерата GemSeek ще търси множество служители с разнообразен профил – бизнес умения, технически качества и др. Компанията би искала да наеме както опитни хора, така и стажанти.

Не пропускайте и вие възможността да се включите като посетители в събитието – регистрацията е безплатна, но задължителна.

Свързани публикации