Георги Бачев: „В Employer Branding-а не трябва да се лъже“

Business Leaders and HR Meetup е най-новото събитие в портфолиото на JobTiger. Форматът се проведе за първи път на 30 юни и 1 юли в Пловдив и събра на едно място шестима панелисти бизнес лидери и HR специалисти от над 35 компании от различни сектори.

Управителят на PFSWeb Георги Бачев бе един от панелистите в събитието. Той отдели време да застане и пред нашата камера и да сподели вижданията си за ползите от събитието, както и други важни наблюдения.

Той сподели, че контактите от събитието са много ценни – възможността за среща с HR директори и управители на компании. Според него, обсъжданите теми за изключително важни, особено за този етап от развитието на управляваната от него компания. Георги Бачев каза, че PFSWeb се развива динамично – от 15 човека в началото на годината, екипът вече наброява 40 души, като плановете са броят на хората да продължи да се увеличава.

Чуйте какво още има да сподели Георги Бачев по темата за Employer Branding, важността му за организацията и опита на неговата компания в тази насока.

Свързани публикации