Георги Георгиев, ToTheTop Agency: „Организираме предимно бизнес събития“

На 9 февруари се проведе шестото поредно издание на HR Industry – специализираното браншово изложение за HR професионалисти. В събитието се включиха близо 50 компании от различни сфери на HR бизнеса – оценка на персонала, обучения, тренинги, тиймбилдинги, обработка на възнаграждения, HR аутсорсинг, здравно и пенсионно осигуряване, трудова медицина, консултантски услуги и одит, временна заетост, ваучери за храна, дрехи и подаръци.

Използвахме случая, за да разговаряме с Георги Георгиев от ToTheTop Agency. Компанията специализира в бизнес събитията и отворените обучения, както и семинари с чуждестранни лектори. Събеседникът ни наблегна на факта, че в HR средите компанията е известна със своите „employer branding“ събития. Фирмата е на пазара от 2014 г. Някои от международните експерти, които са изнасяли лекции за агенцията са Дерек Арден, Паоло Руджери, Саймън Бъроу и други.

Чуйте какви са плановете на ToTheTop Agency за тази година, както и други интересни подробности за дейността на компанията.

Публикации от серията