Георги Гюров, PFS: „При нас ще имате такива клиенти в портфолиото си, с които ще можете да се гордеете“

На 13 октомври 2016 г., от 10:00 до 18:00 часа, в Интерпред – СТЦ София ще се проведе кариерният форум „Дни на кариерата” в секторите IT, Телекомуникации и BPO.

Събитието има за цел да събере на едно място студенти и млади специалисти с водещите български и международни компании, които търсят служители с умения в областта на информационните технологии, телекомуникациите и Business Process Outsourcing (BPO). 79 компании са заявили участието си в София.

Златен спонсор на събитието е PFS. Компанията се фокусира върху електронната търговия (end-to-end решения) и решава различни по характер и обем нужди на известни световни компании – от разработката и създаването на e-commerce уеб сайтове, до логистика, кол център, финансови услуги, маркетинг и други. По този начин PFS организира целия цикъл по обсужването на електронните им магазини. Сред клиентите на компанията са изключително харесвани брандове от целия свят – Starbucks, Daily Mail, Johnny Walker, Lego и много други.

Разговаряхме с Георги Гюров от PFS. Той ни разказа за работата си като front-end дивелопър в компанията и наблегна на особеностите на Demandware – една технология, която активно се прилага в PFS. Георги наблегна и на факта, че работодателят му обслужва клиенти от световен мащаб, които са се доверили на компанията, освен заради качеството на end-to-end услугите, които PFS предлага, но и  заради ползите, които им носи платформата на Demandware.

Георги разказа, че в компанията има място за млади и активни програмисти, които искат да се развиват. Той подчерта, че който желае да се присъедини към екипа ще може един ден да има в портфолиото си клиенти, с които да се гордее. Георги сподели също, че в PFS имат бъдеще хора, разполагащи с „правилното“ мислене и не е чак толкова съществено с кои обектноориентирани езици са се занимавали до момента.

Ако искате да научите повече за PFS и техните кариерни предложения, не пропускайте да посетите щанда им по време на „Дни на кариерата” в секторите IT, Телекомуникации и BPO.

Свързани публикации