GLOBUL търси седем нови стипендианти тази година

За девета поредна година GLOBUL дава начало на своята стипендиантска програма, в рамките на която ежегодно подкрепя студенти с отлични академични резултати, желание и умения за ранна професионална реализация. Талантливите младежи получават месечна стипендия до придобиване на бакалавърска степен и възможност да се включат в лятната стажантска програма на компанията.

GLOBUL

Тази година GLOBUL търси седем нови стипендианти в областите „Радио и телекомуникации“, „Маркетинг“, „Правни отношения“ и „Информационни технологии“. За участие в програмата се приемат студенти в трети или четвърти курс, които имат много добър успех, владеят английски език и притежават отлични компютърни умения. Кандидатите трябва да изпратят автобиография, мотивационно писмо на тема „Защо искам да стана стипендиант на GLOBUL“ и справка от успеха си до момента на scholarship@globul.bg до 1 ноември 2014 г.

Стипендиантската програма е една от най-атрактивните младежки инициативи на GLOBUL. Благодарение на нея, всяка година десетима младежи получават финансова подкрепа за образованието си и обещаващ кариерен старт. Показателен за успеха на инициативата е и фактът, че над 30% от участниците в нея остават на работа в компанията.

Публикации от серията