Grammer на „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“

На 15 и 16 март в НДК, София, за петнадесета поредна година, се проведе софийското издание на най-големия кариерен форум в България„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. Традиционно събитието събра на едно място студенти и младежи, търсещи работа или стаж и топ работодатели от всички основни браншове у нас.

В изложението взе участие и Grammer. Компанията се занимава с интериорни решения за автомобили. Фирмата е немска, а българският клон е изцяло производствен. Grammer се включи в изложението, с цел да намери инженерни кадри – процесни, индустриални и текстилни инженери. От компанията споделиха, че намирането на правилните кадри е труден процес, още повече, че базата на компанията е на около 60 километра от София. Фирмата поддържа връзки с някои инженерни катедри в български университети, за да може да привлича млади кадри още от студентските скамейки.

Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ се организира за петнадесета поредна година от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Генерален спонсор е Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в България.

Свързани публикации