Hewlett Packard Enterprise: „Виртуални дни на кариерата“ са нов и иновативен начин да се срещнем със страхотни кандидати“

Hewlett Packard Enterprise: „Виртуални дни на кариерата“ са нов и иновативен начин да се срещнем със страхотни кандидати“
Спонсорирана публикация

1.Моля, представете накратко компанията и себе си (екипа).

Hewlett Packard Enterprise е един от лидерите в доставката на информационни технологии, софтуерни услуги и решения на компании от всякакви размери и предлага най-пълното портфолио от ИТ услуги на пазара, а също така и сървъри, сторидж, мрежови технологии, услуги и решения.

Екипът, който ще представлява компанията на Виртуалния кариерен форум, се състои от 3 души от отдел „ Човешки ресурси“ – Даниела Ташева, Ненко Тороманов и Мария Кръстева. Мария Кръстева отговаря по-специфично за наемането на стажанти и млади специалисти с максимално 1 година опит.

2.С какво Вашата компания се отличава като работодател?

Хюлет Пакард Ентърпрайс е нова компания произлязла от разделението на Хюлет Пакард миналият ноември. Предлагаме многобройни кариерни възможности за стажанти, наскоро завършили и кандидати с повече опит. Смятам, че сме предпочитан избор за работодател, защото сме добре познат бранд, компания която предлага чудесни условия на труд, изключителна работна среда и култура, неограничени възможности за кариерно развитие.

3.Бихте ли споделили, защо решихте да се включите във „Виртуални дни на кариерата“?

Смятаме, че  „Виртуални дни на кариерата“ са нов и иновативен начин да се срещнем със страхотни кандидати, да ги консултираме относно кариерните възможности чрез модерен начин за комуникация като чата.

4.С какво това кариерно събитие Ви е полезно?

Определено „Виртуални дни на кариерата“ ще бъдат много полезни за нас за разпространение на нашият бранд, за промотиране на отворените ни позиции и за намиране на подходящи кандидати .

 5.Какви позиции смятате да промотирате по време на „Виртуални дни на кариерата“?

Позициите, които ще рекламираме, ще включват стаж, програма за млади специалисти и позиции на по-високо ниво. Като цяло, търсим мотивирани кандидати с добри езикови познания и интереси в сферата на технологиите.

6.Какви кандидати очаквате да откриете на изложението?

Очакваме да се срещнем и поговорим с различни профили кандидати – от стажанти до кандидати, търсещи високи позиции.

7.Разполагате ли със стажантска програма?

Да, определено имаме страхотна стажантска програма – Storage and servers technologies intern with German/Russian. Активно търсим студенти в 1ви, 2ри или 3ти курс, като опитът не е задължителен. Кандидати, които биха ни впечатлили, притежават високо ниво на владеене на чужд език, интереси в технологиите и огромна мотивация.

Свързани публикации