HR Experience: Първото световно HR събитие в София ще е през октомври

HR Experience е първото по рода си HR събитие в България, на което глобалните HR директори от Nokia, British Telecom, Beiersdorf, Telefonica O2, Газпром и Coca-Cola ще се срещнат в София – на 22 октомври тази година – за да обсъдят новите предизвикателства и тенденции в постоянно променяща се HR индустрия.

На фона на рецесията и на масовите съкращения в световните компании някои от най-големите световни експерти по човешки ресурси ще споделят с българските си колеги стратегическото значение на HR практиките за техните компании.

„Без съмнение HR политиките стават все по-важни. Живеем в несигурни времена и всяка стъпка в развитието на компанията зависи от силата на служителите и тяхната мотивация. Целта на тази среща е да се създадат HR стратегии, които постоянно ще мотивират хората и развиват нови таланти дори и във времена, когато печалбата отива надолу“, казва Роб Версма, мениджър на обученията в „Газпром“.

HR Experience ще включва и дискусии за изграждането на силна стратегия за човешките ресурси, развитие на програми за обучение на персонала и как да реагират компаниите в бурните пазарни условия.

HR experience се организира от P World в партньорство с JobTiger.bg.

За повече информация и записвания посетете сайта на събитието.

Свързани публикации