HR Industry 2013 или кой с какво ново се похвали за изминалата година?

На 13 февруари 2013 г. в СТЦ „Интерпред“, София, за втора поредна година се проведе единственото по рода си изложение за компаниите, предоставящи услуги и продукти за управление на човешките ресурси – HR Industry. Събитието се организира от кариерен уеб сайт и HR компания JobTiger, в сътрудничество с JBF – Mastering Project Management. Генерален спонсор на събитието е MetLife.

„Идва времето, когато HR индустрията излиза от детските си години и се превръща в по-сериозен и печеливш бранш. Изминалата и тази година не са най-лесните за сектора. Доста колеги страдат от ситуацията в държавата и в света, но се борим и заедно продължаваме напред”. Това каза Светлозар Петров, управител на JobTiger, при официалното откриване на второто издание HR Industry.

HR Industry е събитието, което обединява всички компании, които имат успешен бизнес в сферата на човешките ресурси и предоставят нови продукти и услуги, които желаят да популяризират – 39 бяха тази година фирмите, които се включиха, а близо 400 мениджъри и специалисти от HR индустрията посетиха изложението и семинарната част. Обсъжданите теми бяха в областта на изграждането на умения за управление на промяната, интегрирани решения за международна мобилност на персонала, повишаване на интереса към компанията и привличане на подходящи кандидати, усъвършенстване на човешкия потенциал, диагностика на организационната ефективност и др.

Всеки от участниците в изложението получи като подарък екземпляр от специално подготвения каталог на HR индустрията за 2013г.

Специалeн комплимент, който JobTiger прави за всички читатели на JobTiger.tv, които се интересуват от управление на човешките ресурси и кариера в областта екод за 20% отстъпка от цената за обучението на кариерни консултанти – GCDF. Кодът е валиден до края на април, 2013. За повече информация и записвания www.jobtiger.bg/career-counseling, тел. 02/ 49 180 00 или на имейл – gcdf@jobtiger.bg. Код за отстъпка GCDF2013.

HR Industry 2013 се проведе с медийната подкрепата на:
списание Мениджър, Probook.bg – професионална мрежа, Jobtiger.TV, bgtrainers.com – Форум на Българските обучители,
Seminari 365, Inspire learning, NewTrend.bg.

Публикации от серията