HR Industry 2014 наближава

Третото издание на единственото изложение за компании, предлагащи услуги в сферата на човешките ресурси HR Industry 2014 предстои. Събитието ще се състои на 13 февруари (четвъртък) в Интерпред – СТЦ София.

Водещите тенденции за тази година ще бъдат представени от 41 водещи фирми, занимаващи се с подбор на персонал, одит, обучения, тренинги и тимбилдинги, HR outsourcing, здравно и пенсионно осигуряване, временна заетост, трудова медицина и други.

Посетителите на HR Industry 2014 ще могат да се запознаят с най-търсените услуги и иновации в управлението на човешките ресурси, ще имат възможността да обменят ценни идеи и опит с водещите HR специалисти и мениджъри на най-големите български и международни компании. Като подарък, всеки посетител ще получи издание на специализирания каталог на  HR индустрията за 2014 г.

61759_10151403819389719_1065451476_nОсвен изложбените щандове, посетителите ще имат възможност да посетят и семинарна програма. Тази година в нея се включиха 16 от изложителите, като презентациите ще се състоят успоредно в две зали. Сред темите, които ще бъдат дискутирани са:

  • Видео интервютата като иновативен метод за подбор на кадри
  • Развитие на лидерството в България
  • Администриране на трудовите отношения
  • Коучинг в действие
  • Поведенческата интелигентност в управлението на хора и много други

Входът за посетители е свободен.

За повече информация посетете www.hrindustry.bg.

HR Industry се организира от JobTiger. Генерален спонсор на изложението е MetLife, а  Интерпред – СТЦ София е организационен партньор.

Медийни партньори: сп. Мениджър, Probook, JobTiger.tv, Investor, Bulgaria On Air, Karieri.bg, Seminari 365, bgtrainers.com и InspireLearning

Публикации от серията