HR Industry 2014 предстои

HR Industry 2014 ще се състои на 13 февруари 2014 г. в Интерпред – СТЦ София.

Организатор е JobTiger, с финансовата подкрепа на MetLife.

531616_10151403816879719_1124482987_nHR Industry е единственото по рода си изложение в България на компании, предоставящи услуги в сферата на човешките ресурси. Целта на събитието е да събере на едно място водещи HR компании, за да представят своите услуги и да обсъдят тенденциите в управлението на човешките ресурси. Подбор на персонал, одит, обучения, тренинги и тимбилдинги, HR outsourcing, здравно и пенсионно осигуряване, временна заетост, трудова медицина и ваучери за храна и дрехи – всичко това е събрано в един ден.

Всички участници ще бъдат включени в специализирания каталог на HR индустрията в България и всеки посетител ще получи безплатно печатно копие от него.

Изложителите имат възможност да се включат и в семинарна програма, която и тази година ще представи най-новите тенденции в услугите в сферата на човешките ресурси.

В сайта на събитието – www.hrindustry.bg, можете да видите кои са компаниите, заявили участие до този момент, както и различните възможности да се включите в HR Industry 2014.

HR Industry се провежда с партньорството на: Интерпред – СТЦ София, сп. Мениджър и Probook.bg – професионална мрежа.

Медийни партньори: JobTiger.TV, Investor, Bulgaria On Air, Seminari 365, bgtrainers.com и InspireLearning

Публикации от серията