HR Industry 2014 разкрива тенденциите в HR услугите

Тази сутрин (13 февруари 2014 г.) в 9:30 ч. бяха отворени вратите на единственото изложение в България на компании, предлагащи услуги в сферата на човешките ресурси – HR Industry.

Събитието бе официално открито в Интерпред СТЦ – София от г-н Светлозар Петров, Управител на JobTiger и г-н Ивайло Пеев, Директор „Корпоративни решения“ в MetLife.

DSC_0016

HR Industry е изложение, предназначено за всички, които участват в управлението на човешките ресурси и бизнес стратегии, практикуващи HR-и от водещи организации. Изложението се организира в отговор на нуждите на бизнеса от подобен род събитие в областта на човешките ресурси и това го прави отлична платформа за представяне на HR продукти и услуги.

Водещите тенденции за тази година ще бъдат представени от 41 фирми, занимаващи се с подбор на персонал, одит, обучения, тренинги и тимбилдинги, HR outsourcing, здравно и пенсионно осигуряване, временна заетост, трудова медицина и други.

Посетителите на HR Industry 2014 ще могат да се запознаят с най-търсените услуги и иновации в управлението на човешките ресурси, ще имат възможността да обменят ценни идеи и опит с водещите HR специалисти и мениджъри на най-големите български и международни компании. Като подарък, всеки посетител ще получи издание от специализирания каталог на  HR индустрията за 2014 г.

Освен изложбените щандове, посетителите ще имат възможност да посетят и семинарна програма. Тази година в нея се включиха 16 от изложителите, като презентациите ще се състоят успоредно в две зали. Сред темите, които ще бъдат дискутирани са:

  • Видео интервютата като иновативен метод за подбор на кадри
  • Развитие на лидерството в България
  • Администриране на трудовите отношения
  • Коучинг в действие
  • Поведенческата интелигентност в управлението на хора и много други

Входът е свободен.

HR Industry се организира от JobTiger. Генерален спонсор на изложението е MetLife, а Интерпред – СТЦ София е организационен партньор. 

Медийни партньори: сп. Мениджър, Probook, JobTiger.tv, Investor, Bulgaria On Air, Karieri.bg, Seminari 365, bgtrainers.com и InspireLearning

 

Публикации от серията