HR Industry 2016 – 11235

На 11 февруари 2016 г., в хотел Хилтън, София, се проведе петото издание на браншовото събитие HR IndustryВ събитието се включиха 47 организации и около 550 посетители. Водещи български и международни компании демонстрираха най-новото и актуалното от своите продукти и услуги.

В изложението се включи и компанията 11235. Това е фирма за аналитични решения, която е основана преди близо 2 години. Сред основните продукти на компанията са платформа за геймификация, аналитичен CRM, платформа за кредит скоринг и още една за управление на кредити. Основните таргетирани клиенти са телекоми, финансови институции, ритейл компании и други. Любов Кирилова, управляващ партньор в компанията, застана пред нашата камера и навлезе в детайли, разяснявайки какво представлява геймификационната платформа, как тя води до повишена ангажираност сред служителите и какви са ползите от този софтуер за компаниите като работодатели.

HR Industry се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. За поредна пета година генерален спонсор бе застрахователният гигант MetLife.

Публикации от серията