HR Industry 2016 – Бенефит Системс

На 11 февруари 2016 г., в хотел Хилтън, София, се проведе петото издание на браншовото събитие HR IndustryВ събитието се включиха 47 организации и около 550 посетители. Водещи български и международни компании демонстрираха най-новото и актуалното от своите продукти и услуги.

В изложението се включи и Бенефит Системс – компания, оперираща относително отскоро на българския пазар. Компанията-майка е от Полша, като оперира на тамошния пазар от около 15 години. Тя е ориентирана към осигуряване на корпоративни социални придобивки и е насочена към компании с голям брой служители.

Първият продукт на българското поделение е картата „Мултиспорт“. Тя дава възможност на картодържателите да се възползват от предложенията на около 170 обекта в страната, в които те могат да практикуват 60 вида спорт. В България доста компании вече са заинтересовани от иновативната социална придобивка, като броят на картодържателите у нас е над 7 хиляди.

HR Industry се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. За поредна пета година генерален спонсор бе застрахователният гигант MetLife.

Публикации от серията