HR Industry 2016 – IHR

Продължаваме репортажите си от най-успешното, пето издание на браншовата среща и изложение HR Industry, която се проведе на на 11 февруари 2016 г., в хотел Хилтън, София. В събитието се включиха 47 организации и около 550 посетители. Водещи български и международни компании демонстрираха най-новото и актуалното от своите продукти и услуги.

International Human Resources (IHR) е компания, която работи в областта на мениджмънта и предоставяне на услуги в сферата на управление и развитие на човешките ресурси. Освен HR консултантски услуги и британски квалификации за функционално съвършенство в много области, сред дейностите на фирмата е и консултиране и предоставяне на акредитационни възможности по стандарта за организационно съвършенство „Investors in People”. По време на HR Industry вече покрили изискванията на световноразпознаваемия стандарт български компании споделиха добавената стойност от сертифицирането си.

В интервюто, което записахме по време на събитието, Невена Цачева, управляващ партньор в IHR, споделя още за впечатленията си от полезните презентации, които е посетила, както и за HR Industry като място за ценни срещи на професионалисти, и като възможност за стартиране на партньорства в областта на човешките ресурси.

HR Industry се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. За поредна пета година генерален спонсор бе застрахователният гигант MetLife.

Публикации от серията