HR Industry 2016 – MTAC

На 11 февруари 2016 г., в хотел Хилтън, София, се проведе петото издание на браншовото събитие HR Industry. В събитието се включиха 47 организации и около 550 посетители. Водещи български и международни компании демонстрираха най-новото и актуалното от своите продукти и услуги.

В изложението се включи и MTAC – немска компания, оперираща от 5 г. на българския пазар. Компанията е популярна основно с проектите си в САЩ, Австралия, Азия и Централна Европа, поради което участието в HR Industry, по думите на изпълнителния директор на българския офис Ева Пентова, имаше за основна цел да популяризира присъствието и услугите на MTAC на местния пазар. Българският офис всъщност отговаря за пазара в цяла Източна Европа.

Компанията представи основните си дейности – знание и развитие, оценка и коучинг, както и HR консултиране, които предлага на клиенти от всякакъв размер. Според Ева Пентова в България вече има развит пазар за такива услуги и успехът на самото изложение е живият пример за това.

HR Industry се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. За поредна пета година генерален спонсор бе застрахователният гигант MetLife.

Публикации от серията