HR компаниите оценяват високо ползите от участие в изложението HR Industry

HR компаниите оценяват високо ползите от участие в изложението HR Industry

На 11 февруари 2016 г., в Хотел Хилтън, София, ще се проведе петото издание на специализираното изложение HR Industry. Това събитие събира на едно място водещи български и международни компании от сферата на HR. Те представят пред таргетирана публика своите иновации и продукти, оформяйки браншовите тенденции за 2016 година. Сред фирмите традиционно присъстват такива, които оперират в областта на човешките ресурси, предлагащи услуги по подбор, оценка на персонала, обучения, тренинги и тиймбилдинги, обработка на възнаграждения, HR аутсорсинг, здравно и пенсионно осигуряване, трудова медицина, консултантски услуги и одит, временна заетост, ваучери за храна, дрехи и подаръци и всички други сфери, свързани с привличането, развитието и мотивирането на служителите.

Разнообразието от компании доведе през годините до много позитивни резултати – всяко издание на HR Industry се превръщаше в платформа за генериране на нов бизнес, нетуъркинг и имиджово позициониране. А ето и някои оценки на събитието, които споделиха пред нашия екип участниците в миналогодишното издание.

„Причината и тази година да участваме в HR Industry е, че самият формат на изложението е изключително подходящ за нашата индустрия“, заяви Светлин Иванов, управител на Agenda Training Solutions. Той добави също, че подобни инициативи подпомагат процеса по постигане на по-висока професионална прозрачност и затвърждаване на стандартите в сферата на HR.

„Основната причина, поради която участваме във форума HR Industry е, че можем да представим нашата компания пред голям брой мениджъри от големи международни и български компании. По този начин представяме нашите услуги и можем да спечелим нови партньорства. Форумът изцяло отговаря на нашите нужди и мисля че организаторите успяват да се справят с добрата организация и канят нужните хора, с които имаме интерес да се запознаем“, каза Кирил Бораджиев, Директор „Продажби“ в HRS България.

„Ние сме от хората, които поддържаме нуждата от събитието HR Industry, като нямащо аналог на пазара в страната и подкрепяме изцяло ползите“, сподели Албена Паралингова от A3-VD, консултантска агенция.

Ако смятате, че и вие можете да се възползвате от предимствата, генерирани от включване в предстоящия форум, не се колебайте да заявите участие. Регистрацията е отворена и преференциалните цени за ранно записване са валидни до 8 януари 2016 г.

HR Industry се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. За поредна пета година генерален спонсор е застрахователният гигант MetLife. Медийни партньори са JobTiger.tv, сп. Мениджър, CooliceHost, сп. Човешки ресурси и expoworld.bg.

Свързани публикации