#HRInterview – Кирил Велинов, Recruiter в Paysafe

#HRInterview – Кирил Велинов, Recruiter в Paysafe

В рубриката ни #HRInterview ви запознаваме с актуалните новости в областта на човешките ресурси през погледа на утвърдени специалисти в сферата. Този път разговаряме с Кирил Велинов, Recruiter в Paysafe България. С него и екипа на компанията може да се срещнете този четвъртък в УНСС на „Дни на кариерата“ в УНСС.

Как хората си представят работата на HR мениджъра и каква всъщност е тя?

Работата на HR мениджъра се състои в това той и целият му екип да бъдат партньор и съветник на бизнеса и служителите в компанията. Той играе голяма роля за устойчивото развитие на организацията и успешното управление на човешкия капитал.

В кои моменти бихте искали да работите нещо различно?

Вече трета година в HR екипа на Paysafe се чувствам удовлетворен от високата динамика и разнообразието от задачи. Не е имало момент, в който бих желал да се занимавам с нещо друго.

Кое е най-смелото нещо, което сте опитвали в работата си?

Може да го наречем и риск, но най-смелото нещо беше да дадем шанс на кандидат с голям потенциал за развитие, но без специфичен опит за позицията, а това беше едно от основните ѝ изисквания.

Как ще убедите един млад човек, учил в чужбина, да се върне и да работи в България?

Бих посъветвал всеки един българин, учил зад граница, задължително да премисли възможността да се завърне в България. Пазарът на труда днес предлага добри възможности за амбициозни хора, които желаят да се развиват в конкурентна и бързо развиваща се среда.

Как изглежда един работен ден във вашата компания?

Финтех индустрията, в която Paysafe оперира, се развива с бързи и динамични темпове, което пряко се отразява на работата на всеки един служител в компанията. Въпреки това в нашето ежедневие забавление никога не отсъства.

Какво правите в свободното си време?

В свободното си време обичам да пътувам с приятели и да спортувам.

Любопитни ли сте да се запознаете с възможностите за развитие в PaySafe България, не пропускайте да посетите този четвъртък кариерното изложение „Дни на кариерата“ в УНСС, където 83 от най-големите работодатели в България ще ви очакват между 10 и 16 часа. 

Публикации от серията